Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 квітня - 16 червня 2024

Безіменна зірка

Ціна: 350 грн

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)
Вибрати дату

Замовити квитки на "Безіменна зірка"

Тривалість події — 190 хвилин.
20 квіт., субота
28 квіт., неділя
11 трав., субота
19 трав., неділя
16 черв., неділя

Про подію

Любите ліричні комедії? Тоді відвідайте виставу "Безіменна зірка" в Києві

Що таке щастя? Для кожного воно проявляється по-різному, тому відповіді на це запитання, найімовірніше, відрізнятимуться. Але, коли ми говоримо про щастя в коханні, мабуть, відповіді виявляться схожими.

У виставі "Безіменна зірка", яка пройде в драматичному театрі ім. Л. Українки в Києві, герої спробують відшукати відповіді на це питання і вони їх знайдуть, якщо зможуть впоратися з перипетіями долі.

Герої історії — Мона, красуня з вищого світу, і Марін Мирою, романтичний філософ із провінції. Вони зустрінуться на вокзалі, коли потяг, яким їхала дівчина, несподівано зупиниться в містечку, де живе Марін.

Абсолютно випадково і несподівано просте знайомство переростає у справжні почуття. Усе це відбувається за короткий термін, за добу, хоча для героїв вистави це переломний момент, коли вирішується їхня доля.

Отже, на сцені театру зустрічаються два різні світи й тільки від рішення Мони залежить, чим закінчиться історія. І ви обов'язково про це дізнаєтеся, коли прийдете на виставу до театру.

Де купити квиток?

Щоб придбати квиток на виставу, не обов'язково вирушати до каси театру. Покупку можна здійснити на цій сторінці сайту і після оплати користувач отримає електронний квиток на e-mail.

Сайт "Kontramarka" також пропонує переглянути інші вистави Києва і вибрати подію, яка припаде до душі.  

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код