Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 березня 2022

Біла ворона

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

"Біла ворона" у Києві!

На сцені Київського національного академічного театру оперети пройде версія знаменитої рок-опери “Біла ворона” у Києві. В основі цієї музичної постановки лежить однойменна поема Ю. Рибчинського, покладена музику композитора Г. Татарченкова. Це була перша на момент початку 90-х власна українська рок-опера, яка швидко набула форми справжнього мистецького вибуху. Мелодії опери та насичені експресією композиції чудово підходили під гострі смислові акценти в сюжеті та накладалися на драматичні події постановки, породжуючи приголомшуючий  кумулятивний ефект на глядача.

Перша українська рок-опера

Темою твору стала історія Жанни Д'Арк, яка очолила боротьбу французького народу за часів Столітньої війни, у якій фактично втілилася ціла нація. У наші дні актуальність минулих історичних подій анітрохи не втратила свого особливого символічного значення з посиланнями на сучасні реалії. Боротьба та щоденні муки опору, розпач мужніх героїв, зламані долі. Саме в таких умовах викристалізовувалась, дозрівала та оформлялася спільнота іншого масштабу, яка виходила з цього пекельного горнила вже зовсім іншою істотою: гордою та самосвідомою.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на справжню вітчизняну рок-оперу “Біла ворона” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах міста. Багато інших видовищних спектаклів в афіші Києва чекають на свого глядача на сторінках нашого порталу.

На яку музичну виставу піти меломану у Києві? На першу українську рок-оперу "Біла ворона"!

  1. Значні історичні події
  2. Талановиті постановники та артисти
  3. Складна та мелодійна музика опери
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код