Категорії Інформація
Каси Додати подію
Білоксі блюз
25 березня 2022

Білоксі блюз

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17

Про подію

“Білоксі-блюз” в Києві!

У Театрі на Липках відбудеться вистава “Білоксі-блюз” в Києві. Місце подій - американське містечко Білоксі  на величній ріці Міссісіпі. Час -  1943-й рік. Герої - шестеро молодих хлопців, які от-от мають вирушити на фронт Другої світової війни. А поки що вони перебувають у навчальному таборі. До чого їх тут готують? Прикро визнавати, але напевно до близької смерті.

Позажанрова вистава

Але ж хто з нас хоче вмирати? Тим більше у юності. Коли уся твоя суть прагне любити, творити, бути. У кожного з них є свої плани і сподівання. Кожен з них хоче бути потрібним у мирному житті. Натомість - їх готують знищувати інших, там, де вони можуть самі втратити життя. Коли тебе перетворюють на солдата і знаряддя для вбивства, опиратися буває дуже складно, майже неможливо. Але життя триває до тих пір, доки ми можемо зробити власний вибір. Що виберуть наші герої?

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Білоксі-блюз” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

На яку виставу піти в Києві? На “Білоксі-блюз”!

  1. Цікава тема
  2. Роздуми про людські цінності
  3. П’єса відомого американського драматурга
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код