Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ніколо Петраш
15 жовтня 2022

Ніколо Петраш

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Ніколо Петраш в Києві!

У Жовтневому Палаці відбудеться концерт Ніколо Петраша в Києві! Заслужений артист України, співак та композитор виконає для вас свої улюблені та нові пісні. Також у заході візьмуть участь зіркові гості. Ніколо Петраш відомий в українському шоу-бізнесі автор, пісні якого виконують Ірина Білик, Таїсія Повалій, Алла Кудлай, Алла Пугачова, Тамара Гвердцителі, Олександр Малінін  та багато інших  артистів. Ще з дитинства Петраш захоплювався музикою, а після школи остаточно вирішив обрати музичну кар'єру. Його першим  шлягером стала композиція “Одолжила” у виконанні Таїсії Повалій.

Великий концерт

Цього літнього дня Ніколо Петраш сам вийде на сцену, щоб заспівати прихильникам свої найкращі твори. Чуттєве виконання, професіоналізм та бездоганний смак - ось що вирізняє композитора. Проте сам він не частий гість на сцені. Тому запрошуємо вас на теплий вечір гарної та якісної музики!

Щоб потрапити на концерт Ніколо Петраша, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 200 до 1000 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де послухати якісні українські пісні? На концерті Ніколо Петраша!

  1. Творчий вечір композитора і виконавця
  2. Зіркові гості
  3. Улюблені шлягери

У концерті беруть участь:

  • Юрій Рибчинський
  • Петро Чорний
  • Оля Зеленська
  • Tony Nicolson
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код