Категорії Інформація
Каси Додати подію
12 квітня 2024

«Боїнг-Боїнг». Перезавантаження

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7

Про подію

Перший Театр Антрепризи і Комедії запрошує всіх віддати вистави весняного репертуару! Весна - це період шалених почуттів, кохання і буяння природи. Саме тому Театр підготував кілька вистав, грандіозних шоу та програм, щоб серце кожного глядача зігрілося теплом не тільки від сонячного проміння, але й від іскрометного гумору і таланту артистів.

Про виставу «Боїнг-Боїнг». Перезавантаження :

Сюжет розгортається навколо життя молодого парижанина, який крутить роман одночасно з трьома дівчатами, працюючими стюардесами. Одна з дівчат американка, інша - німка, а третя - француженка. Щоб не потрапити в халепу, він підлаштовує своє життя під розклад польотів трьох обраниць, що літають на різних авіалініях. Проте головному героєві не завжди вдається контролювати ситуацію, тому із-за виникаючих непорозумінь він постійно потрапляє в смішні ситуації.

«Боїнг-Боїнг» - це легенда французької театральної культури другої половини 20-го століття. Спектакль потрапив в книгу рекордів Гіннесу як сама часто французька п'єса, що виконується у світі. Вона була поставлена в 60 країнах світу.

Склад акторів :

НА України Ольга Сумська (акторка театру і кіно)

НА України Євген Паперний (актор театру і кіно)

Олександр Зінєвіч (актор ТЮГу)

Олександр Михайлов (актор Драмікому)

Анна Борисюк (акторка театру і кіно)

Поліна Нестерова (акторка театру і кіно)

Поліна Василина (акторка Театру драми і комедії на Лівому березі)

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код