Категорії Інформація
Каси Додати подію
Справжня британська комедія "Серйозно?!"
21 жовтня 2022

Справжня британська комедія "Серйозно?!"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний Центр Театрального Мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТМ ім. Леся Курбаса)
м. Київ, вул. Володимирська, 23В

Про подію

“Серйозно?!” в Києві!

У Національному театральному центрі ім. Курбаса відбудеться британська комедія “Серйозно?!” в Києві, за п'єсою Оскара Вайлда. І хоча він був ірландець, добре знав, там де збирається кілька серів, жарти недоречні. Недарма цей англійський гумор такий дивний та непередбачуваний.

Британська комедія

Отже, на нас чекає дуже заплутана історія. Молодий аристократ і його приятель - володар великого маєтку, вигадують собі уявних родичів, аби втекти від буденних обов'язків. Робити візити - це важливо. А де ти насправді, хто йог о знає. А потім, вони закохуються в  реальних родичок один одного, які тільки і мріють одружитися з людьми, яких не існує. А далі один з цих серів видає себе за того самого неіснуючого персонажа і починає романтичні стосунки, а інший  -  з'являється і каже, що його нібито брат помер. Усі збиті з пантелику. Але насправді брат є цілком реальний і він живий. Просто про це ще ніхто не здогадується. Все дуже серйозно і дуже весело.

Щоб потрапити на британську комедію “Серйозно?!” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 200 гривень. Ще більше вистав шукайте в нашій афіші Києва.

Де подивитись британську комедію в Києві? На виставі “Серйозно?!”

  1. Суто англійський гумор
  2. П'єса класика літератури
  3. Справді смішно
  • Режисер - Олександр Кравченко
  • Художник-постановник - Таня Бєлік
  • Тривалість вистави - 2 год. з антрактом.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код