Категорії Інформація
Каси Додати подію
Буремна планета + Одного разу за Великого Вибуху
20 березня - 22 квітня 2024

Буремна планета + Одного разу за Великого Вибуху

Ціна: 250-350 грн

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3
Вибрати дату

Замовити квитки на "Буремна планета + Одного разу за Великого Вибуху"

Тривалість події — 44 хвилин.
20 бер., середа
08 квіт., понеділок
15 квіт., понеділок
22 квіт., понеділок

Про подію

Дві події в одній програмі «Буремна планета + Одного разу за Великого Вибуху» у Києві

Шановні батьки! З 21 січня Планетарій Києва запрошує вас та ваших дітей на неймовірну подію - «Буремна планета + Одного разу за Великого Вибуху», де ви дізнаєтесь таємниці виникнення Землі, а також цікаву інформацію про катастрофічні явища нашої планети.

Програма розрахована на дітей віком від 9 років та всіх, хто цікавиться Теорією Великого Вибуху та хоче дізнатися, звідкіля беруться землетруси, виверження вулканів і багато іншого. Планетарій та особливо ця дитяча вистава допоможе отримати відповіді на багато подібних питань. Тому не зволікайте, а купуйте квитки на цю подію та інші заходи Планетарію, щоб розширити межі знань. 

Докладніше про подію «Буремна планета + Одного разу за Великого Вибуху»

Фільм «Буремна планета + Одного разу за Великого Вибуху» - це дві програми, які охоплюють теми створення світу та природу катаклізмів на планеті Земля,  у вигляді фільму 360 градусів.

«Буремна планета» - це шоу, де діти та дорослі дізнаються про причини виникнення земних катастроф, навіщо вони потрібні, як впливають землетруси та інші природні явища на нашу планету.

«Одного разу за Великого Вибуху» - це шоу, де розкриваються секрети виникнення Землі, від маленької точки до колосальних розмірів. Теорія про виникнення світу, яку потрібно знати всім. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код