Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 січня 2022

Чорний Квадрат. Сексом дружбу не зіпсуєш

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

“Сексом дружбу не зіпсуєш” в Києві!

9 січня 2022 року у Freedom Hall (Фридом Хол) відбудеться комедійна вистава “Сексом дружбу не зіпсуєш” в Києві від театру “Чорний Квадрат”. Автори цієї вистави продовжують таким чином проект “До та Після сексу”, але тепер стосунки розглядаються під іншим кутом зору. Де та межа, яка відділяє дружбу від кохання? Чому можна прожити у сусідніх квартирах кілька років, просто вітаючись в ліфті, а одного дня раптово опинитися в ліжку? Або ж, лягати у це ліжко безліч вечорів поспіль і одного бадьорого ранку відчути, що ви друзі?

Гостро-сексуальна комедія

Дружній секс - це тільки спочатку пристрасно, гостро та весело. А от потім починаються питання: “що сталося?”, “навіщо?”, “чому зараз?”, “що буде далі?”. Разом з глядачами герої наших історій, колишні, а може і дійсні друзі, шукають відповіді на все, що їх бентежать та постають перед новими викликами. Бо кохання може бути безмежно довгим, а секс інколи варто чекати роками.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на виставу “Сексом дружбу не зіпсуєш” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На виставу “Сексом дружбу не зіпсуєш”!

  1. Дуже смішно, пристрасно і повчально
  2. Історії, які можуть трапитись з кожним з нас
  3. А може кохання вже давно поруч?
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код