Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 грудня 2020

Ціна

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Ціна: унікальне театральне явище на головній сцені України!

28 вересня 2020 року в столиці України відбудеться справжня театральна феєрія, а саме - постановка п'єси, рівної якій немає і не буде в сучасному мистецтві. «Ціна» - це твір, що розповідає про життя у всіх її проявах, що дозволяє зануритися в саму її глибину, оцінити прожиті роки з різних сторін і прийти до самих несподіваних висновків і думок. Позитивно прийнята критиками і не менш тепло глядачами, вона є перлиною театральної корони. Побачити її можна буде в Театрі російської драми імені Лесі України. Купівля квитків доступна в електронних касах разом з доставкою, а їх ціна складає всього 110 гривень.

Кращий спектакль в Києві, що вражає своїми висновками

«Ціна» - це історія про бізнесмена, який пізнав справжнісінький крах і збанкрутував. Тепер його будинок являє собою лише кілька несучих стін і стару, але досить коштовну мебель, яку домочадці планують продати і роз'їхатися в різні боки, зруйнувавши потім його дощенту. Під затишне крило майже покинутого приміщення злітаються брати, що не бачилися більше десяти років, їхні дружини і оцінювач меблів, який надає їм свої послуги. Та тільки от оцінювати постояльцям доведеться не тільки саму мебель, а й власне життя. Адже кожен предмет інтер'єру викликає у них цілу масу спогадів, яким ціна - від гроша до злотника.

Ролі виконують:

  • Кирило Ніколаєв;
  • Ангеліна Симонова;
  • Євген Храмцов;
  • Олександр Соколенко та інші.

Стати частиною цієї унікальної постановки і оцінити власне життя з різних ракурсів зможуть всі бажаючі в році, що минає і навіть новому році.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код