Категорії Інформація
Каси Додати подію
Гала Чайковський. Ундіна
23 грудня 2021

Гала Чайковський. Ундіна

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Гала Чайковський” в Києві!

23 грудня 2021 року у Національній опері України відбудеться концерт творів видатного композитора  “Гала Чайковський” в Києві! В тому числі глядачі вперше в Києві почують оперу “Ундіна”. Романтична опера оповідає про нещасне кохання дівчини Ундіни та шляхетного лицаря, який розривається між почуттями до двох жінок. В основу лібрето вистави покладено один з найбільш вподобаних сім’єю Чайковських творів. Незважаючи на завзяття, з яким Петро Ілліч працював над оперою, вона була відхилена колегією диригентів, і композитор сам знищів свої рукописи.

Перше виконання опери “Ундіна” в Національній опері України

Лише у 2015 році у будинку-музеї Чайковського прозвучали фрагменти повернутого до життя твору. Тепер опера “Ундіна” прозвучить у Національній опері України. Окрім цього до програми концерту увійдуть фрагменти і з інших творів Петра Ілліча, родина якого, до речі, походить від давнього козацького роду.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних  вимог відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт “Гала Чайковський” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше театральних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти поціновувачу класичної музики в Києві? На концерт “Гала Чайковський”!

  1. Послухати прем’єру опери видатного композитора.
  2. Побачити фрагменти з інших улюблених творів
  3. Надихнутись талантом генія
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код