Категорії Інформація
Каси Додати подію
Coolio
11 серпня 2021

Coolio

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Osocor Residence
вул. Виноградна, 2

Про подію

Coolio в Києві!

11 серпня 2021 року в Osocor Residence відбудеться концерт Coolio в Києві! Уявіть, як одного літнього дня   всесвітньо відома композиція почне безперервно крутиться у вас  в голові. Що робити? Прослухати її в інтернет, а ще краще - наживо! І Osocor Residence дарує всім гостям унікальну можливість заспівати "Gangsta's Paradise" разом з легендарним артистом!

За свою кар'єру Coolio продав понад 17 мільйонів дисків, став володарем нагороди “Греммі”, а його головний хіт бере участь у  музичних хіт-парадах навіть через  25 років після релізу. І вже зовсім скоро ця мега зірка виступить в Україні!

Концерт "Gangsta's Paradise"

Артіс Леон Айві, якого весь світ знає за творчим псевдонімом Coolio, автор саундтреків до кількох відомих стрічок та володар численних відзнак Music Award і MTV. Він народився в Каліфорнії і виріс у багатодітній родині. Своє прізвисько майбутній артист отримав на вулицях Лос-Анджелеса. Хлопець просто грав на гітарі, коли подруга раптом спитала його: “Ким ти уявляєш себе, Куліо Іглесіас?”. Тоді ще ніхто не знав, що незабаром це ім’я стане знаковим у музичному світі, а його володар перетвориться на визнану зірку гангста-репу. Окрім цього,   Coolio відомий тим, що любить читати і готувати різні страви. Він навіть видав кулінарну книгу. Але це зовсім інша історія.

Цього літа Coolio в Osocor Residence! Зустрічай! Щоб потрапити на концерт Coolio в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Яку подію  неможливо пропустити в Києві? Концерт Coolio!

  1. Автор культового "Gangsta's Paradise"
  2. Перший реп-виконавець, який очолив британські чарти
  3. Концерт живої музичної легенди
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код