Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 лютого 2022

Чорний квадрат. Право на Ліво

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

“Право на ліво” в Києві!

17 лютого 2022 у  Freedom Hall (Фрідом Хол) відбудеться комедійна вистава “Право на ліво” в Києві від театру “Чорний квадрат”! Насправді, мова піде не стільки  про подружню зраду, скільки про вибір як такий. Наче він є у кожного, але часто виникає питання: чому ми змушені обирати? Чи можна взагалі цього не робити? А якщо і робити, як вгадати наслідки для себе та моїх рідних? Та й взагалі, чи не є кожен вибір спробою обманути самого себе? Чи дійсно я знаю, чого хочу? Чи справді я впевнений в цьому?

Комедія театру “Чорний квадрат”

Можливо, ви теж опинялися в полоні таких роздумів. Або ж знаєте про них від знайомих. Проте ми пропонуємо вам не поспішати ані з вибором, ані з відповіддю на складні питання. Давайте пошукаємо рішення разом у цікавій ексцентричній комедії. Так, вибір справа серйозна. Але ж скільки вже дурниць ми “обрали” з цим серйозним обличчям!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на комедійну виставу “Право на ліво” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті. Ще більше вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з дівчиною у Києві? На комедію “Право на ліво”!

  1. Дотепна історія та привід для роздумів
  2. Постановка відомого київського театру
  3. Відмінна гра акторів та чудовий настрій
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код