Категорії Інформація
Каси Додати подію
Цвєтаєва + Пастернак
25 березня 2022

Цвєтаєва + Пастернак

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Цвєтаєва + Пастернак - Роман в листах

Дві долі, такі різні і водночас багато в чому схожі, представляє глядачеві спектакль Цвєтаєва +- Пастернак. Гучна назва говорить про сюжет п'єси, присвячений взаєминам між двома діячами поетичного жанру. У постановці взяли участь відомі, талановиті актори сучасної України:

  • С. Штанько;
  • В. Полікарпов.

Акторський дует в команді з режисером-постановником А. Кужельним створили неперевершену п'єсу, що дозволяє на час перенестися в радянські роки і немов побачити і відчути всі ті душевні переживання, ніжність, взаємну підтримку, чуттєвість і любов, які пов'язували двох творців культури початку ХХ століття. Купити квитки на виставу можна в касах Києва, або ж можна просто замовити їх на сайті нашої міської афіші.

Секрет відносин розкривається в Києві

Платонічна, непідробна, всеосяжна любов на відстані, без єдиного поцілунку існує. Приклад тому - чудова поетична пара, яку відносять до представників віршованого мистецтва Срібного століття, Марина Цвєтаєва і Борис Пастернак. Таємницю їх життя відкриє однойменна вистава, поставлена ​​на сцені Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір'я».

За часів, коли не було телефонів і гаджетів, вони змогли пронести щире, чисте почуття крізь 13 довгих років, лише пару раз ненадовго побачившись в життя. Ними було написано понад 100 листів, а листування почалася з невеличкої збірки віршів, що попалася в руки майстру пера і викликав захоплені відгуки.

Дізнаючись в товариші самого себе, відчуваючи на відстані один іншого, вони, однак, швидше за все не змогли б жити разом через ідеальний збігу поглядів, смаків і думок. Бути занадто схожими, «страждати від чужої правоти» для них здавалося занадто нудним і нестерпним. Тому після десятирічного епістолярного роману, їх відносини стали сходити нанівець, листи ставали більш рідкісними. Однак відхід з життя Марини Іванівни зачепив душевні струни Бориса Леонідовича, довго сумувавшого за своєю сучасницею.

Згадати красиву історію двох чарівних людей допоможе чудовий спектакль «Цвєтаєва +- Пастернак» в Театрі Сузір'я. Вийшовши із залу для глядачів, залишиться враження нереальності, натхненності світу. В душі запанує гармонія і спокій, а все переживання та емоції, викликані п'єсою, запам'ятаються надовго. Купити або замовити квиток на це дійство можна за ціною 150 грн.

 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код