Категорії Інформація
Каси Додати подію
“Д Н К” modern ballet
11 червня 2019

“Д Н К” modern ballet

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

TEATROOM
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Танцювальний перформанс «ДНК» в Києві!

11 червня 2019 року у малому залі Національного палацу культури «Україна» відбудеться живий танцювальний перформанс без байдужості («Без Б*») «ДНК». Музику для шоу написав відомий британський композитор Карл Джекінс, який очолив ТОП-10 нині живих композиторів за версією радіостанції Classic FM з месою «TheArmedMan». Широко відомим композитор став після свого кроссоверного проекту Аdiemus та музикою до кінострічки «Аватар». Перформанс відбудеться під акомпанемент оркестру "La Virgola ". Диригент – Назар Якобенчук. Театр «OSDC» поділиться частинкою життя та подарує можливість відірватись від буденності…

«Без Б*» Живий перформанс. Б – байдужість.

Всім відомо, що в ядрі нашої клітини знаходиться унікальний код ДНК, проте ніхто не знає, що собою являє ця таємнича матриця життя. Щосекунди прогрес шаленими темпами завойовує нас інформацією. Людина сьогодні може пояснити все, майже все. Але найглибинніша таємниця в нас самих. Не варто намагатись розгадати магію! Магію нашого існування. Проте точно необхідно повернутись до початку.

А тепер зупинись. Припини наздоганяти час хоча б на декілька хвилин. Дихай. Ні! Дихай глибоко, так щоб відчути себе знову живим. Титанові міста. Сталеві люди. Штучні зв‘язки— іронічна політика сьогодення. А варто просто почати дихати так само глибоко і потужно, як дихали наші первісні батьки. Так само як і у них, наші серця вистукують наймудрішу правду, яку ми збиваючи коліна, наздоганяємо у надскладних террабайтових ребусах. Те, що для нас колись ставало легендами, зараз лише просто почуття, просто емоції. Це дійсно абсолютно просто, ми і є магія— жива легенда, найцікавіша історія. Просто зупинись, дихай. Пірни у глибини свого унікального ДНК. Тому відкиньмо будь-які спроби пояснити те, чим варто насолоджуватись. Тільки давайте разом! Надалі разом, так легше не загубитись у пітьмі, так краще видно світло !

Щоб потрапити на цей дивовижний захід, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше подій шукайте в афіші на нашому сайті.

Модерн балет - OSDC
Оркестр - «La Virgola»
Диригент - Назар Якобенчук
Оперна прима - Дарья Миколенко
Музикант-віртуоз (сопілка) - Олесь Журавчак
Режисер-постановник - Олеся Шляхтич
Хореограф-репетитор - Андрій Глазшнейдер

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код