Категорії Інформація
Каси Додати подію
21 травня 2020

Дядечків сон

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Вистава Дядечків сон знову в Києві!

В Театрі російської драми ім. Лесі Українки в Києві знову покажуть обожнюваний киянами спектакль «Дядечків сон» за мотивами повісті Достоєвського. Це доказ того, що класика дійсно вічна і як завжди актуальна. Тут є місце добрим жартів, чорного гумору, щирої любові і справжньої дружби. У вас є унікальна можливість відвідати виставу ще в 2018 році, плюс до цього ціни на квитки не високі - від 25 до 180 грн.

Про що вистава «Дядечків сон»?

Це типова історія з життя городян 19-20 століть, коли мати хоче видати свою дочку заміж за всяку ціну, але виключно на вигідних умовах за багатого залицяльника. І неважливо, скільки йому років, якої він національності, де живе і чим займається. Тільки б грошей давав побільше!

Тут є:

  • і серйозний, навіть трохи штучний, Князь К .;
  • і вимоглива і знає собі ціну Марія Москальова;
  • і романтична і готова до самопожертви Зінаїда Москальова.

Прекрасну і, згідно з відгуками глядачів, чесну гру акторів доповнюють класичні музичні твори, танцювальні елементи, яскраві костюми героїв, які, як ніби, реально ідеально збереглися з часів 19 століття. А настрій передає то спів основний актриси Зінаїди, то безглузді рухи Князя К., то гра світла.

Варто згадати, що це уявлення - спільна робота 2 театрів - ім. Лесі Українки та ім. Л. Варпаховського (з Канади). Їх тандем високо оцінили після вистави «Бабине літо», і ця чергова робота виявилася ще краще, яскравіше, емоційніше більш насиченою! Але основною перевагою театралізованої повісті є актори - заслужені і народні артисти України або РФ.

Головним постановником заходу є Г. Зіскін з Монреаля, за костюми відповідальна Е. Дробная, за сценографію - Д. Боровський, а за атмосферність, затишок і приємний музичний супровід відповідає А. Шнітке з Росії.

У виставі беруть участь артисти: Анна Варпаховська, Ірина Новак, Олександр Гетманський, Валерій Зайцев, В’ячеслав Ніколенко, Лідія Яремчук, Ніна Ніжерадзе, Любов Солодова, Аліса Тункевич, Катерина Старюченко.

Купити або замовити квитки на захід можна вже сьогодні на сайті нашої афіші або офіційних точках продажів.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код