Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дискотека 80: Dieter Bohlen, Blue System, Lian Ross
05 листопада 2022

Дискотека 80: Dieter Bohlen, Blue System, Lian Ross

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Спорту
м. Київ, Спортивна площа, 1

Про подію

Дітер Болен у Києві!

5 листопада 2022 року у Палаці Спорту в Києві відбудеться концерт зірки диско 80-хх, легендарного Дітера Болена, який вперше виступить на українській сцені з сольним концертом. Під час виступу пролунають відомі хіти Modern Talking та гурту Blue System, який артист заснував у 1987 році. У складі команди співак випустив 30 синглів та 13 альбомів і відзняв 23 музичних відео. Недарма Дітер Болен вже давно увійшов у світову історію популярної музики і став одним з найбільш успішних виконавців, композиторів і продюсерів. Це буде шоу світового масштабу та справжнє свято шанувальників диско музики. Адже Дітер Болен співпрацював  з такими зірками як Томас Андрес, Сі Сі Кетч та безліччю інших. Він справжня легенда!

Перший сольний концерт

У концерті візьме участь ще одна зірка дискотек 80-хх - Ліан Росс, чиї композиції прикрасили не одну музичну збірку. Фестиваль “Дискотека 80-хх” триває! Танцюємо під запальні мелодії, відриваємося під знайомі хіти і запалюємо разом! Нас чекає справді гаряча зима!

Щоб потрапити на концерт Дітера Болена в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 850 до 2950 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де потанцювати з друзями в Києві?  На концерті Дітера Болена!

  1. Побачити наживо легенду 80-хх
  2. Почути незабутні хіти
  3. Потанцювати під запальні мелодії

Дітер Болен пісні:

  • Brother Louie
  • You're My Heart, You're My Soul
  • Jet Airliner
  • Magic Symphony
  • My Bed Is Too Big
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код