Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 липня 2021

Дитяча програма Театр Ляльок

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ДІТЯМ»

Причал - метро Дніпро
Причал - метро Дніпро

Про подію

Прогулянки по Дніпру для дітей в Києві!

Пароплавна компанія “Гідропарк” пропонує унікальну послугу для своїх гостей: прогулянки по Дніпру для дітей в Києві! За доступною ціною ви отримуєте безліч задоволень для всієї родини. Безпечна розвага на свіжому повітрі, прогулянка Дніпром та перегляд лялькової вистави від Київського театру ляльок! Ця неймовірна подорож починається на причалі біля станції метро “Дніпро”. Лише один рейс щосуботи і щонеділі. Переконані, що такі вихідні сподобаються і маленьким, і дорослим!

Дитяча програма з ляльковим театром

Команда нашого судна забезпечить безпеку і комфорт всім пасажирам, а професійні артисти не дадуть жодного шансу для нудьги. Поки малеча буде дивитись виставу, батьки зможуть випити кави на палубі і помилуватись краєвидами. На кожному теплоході працює буфет. Подаруйте собі і вашим близьким ексклюзивний відпочинок на нашому судні!

Щоб вирушити на прогулянку по Дніпру для дітей в Києві та подивитися лялькову виставу, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 100 до 200 гривень. Ще більше екскурсій шукайте в афіші на нашому сайті.

Як розважитися з дитиною в Києві? Вирушити на прогулянку по Дніпру для дітей!

  1. Захоплююча річна подорож
  2. Лялькова вистава
  3. Свіже повітря і незабутні враження для всієї родини
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код