Категорії Інформація
Каси Додати подію
Вірші 20-х. Творчий вечір Дмитра Бикова
25 липня 2021

Вірші 20-х. Творчий вечір Дмитра Бикова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Кінотеатр «Київська Русь»
м. Київ, вул. Січових Стрільців, 93

Про подію

Дмитро Биков в Києві!

25 липня 2021 року у кінотеатрі “Київська Русь” відбудеться творчий вечір Дмитра Бикова в Києві! Відомий поет, письменник і публіцист дуже любить приїжджати в столицю України. І всі щирі прихильники письменницького таланту і актуальних текстів завжди раді зустрічі з ним. І цей раз не буде виключенням, адже на глядачів чекає унікальна можливість послухати нові твори Дмитра Бикова у авторському виконанні!

Творчий вечір “Вірші 20-х”

Поет почитає вірші, написані у 20-х роках ХХІ століття, тобто найновіші тексти, які він сам вважає головними на сьогоднішній день. І звичайно, всіх присутніх чекає щире тепле спілкування і відповіді на запитання. Чудовий вечір для всіх, хто не уявляє своє життя без історії, культури та слів найвищого гатунку. Поговоримо про життя і не тільки.

Щоб потрапити на творчий вечір Дмитра Бикова в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де послухати сучасного поета в Києві? На творчому вечорі Дмитра Бикова!

  1. Нові і головні твори автора
  2. Відповіді на запитання залу
  3. Щире і глибоке спілкування

Частина коштів, виручених від продажу квитків, буде адресно передано переселенцям з Донбасу, які працюють у творчій сфері.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код