Категорії Інформація
Каси Додати подію
24 квітня 2020

DNK MUSIC FEST

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Pochayna Event Hall
м. Київ, пр-т Степана Бандери, 23

Про подію

DNK фестиваль в Києві

24 квітня в Pochayna Event Hall відбудеться грандіозний фестиваль сучасної музики DNK MUSIC FEST. Щоб зрозуміти, як це буде круто та драйвово, варто просто поглянути на список учасників:

  • Джаро & Ханза
  • RASA
  • Kyivstoner
  • GOODY
  • Курган & Agregat
  • Tricky Nicki
  • Kaef
  • NKNKT
  • TOF
  • GIGA1
  • U.C.
  • Kashin
  • Selebrium
  • Fokin
  • Walid
  • Senorita
  • Trish
  • Madison
  • Bludov
  • Birdhouse

Запрошуємо всіх на масштабну музичну тусовку, яка переверне вашу свідомість, зарядить енергією та подарує незабутні емоції на довгий час уперед. Ще б ... Такий список артистів на одному івенті - це мрія. DNK втілює ваші мрії в реальність!

DNK MUSIC FEST - це справжній музичний марафон, який змінить вас на клітинному рівні. Музика проникне в ваш ДНК і зарядить емоційні батарейки на 1000%. Зірки Youtube сьогоднішнього дня, королі чартів ITunes, кумири молоді, справжні фанати своєї справи, ви знаєте їх пісні напам'ять - 24 квітня всі вони зберуться на одній сцені, щоб показати, що таке СПРАВЖНІЙ КАЧ! 5000 пар рук в повітрі, 5000 голосів співають як один - це DNK!

Хто буде на музичному ДНК фестивалі

Джаро & Ханза - артисти, які увірвалися в музичний світ, відкривши двері, як кажуть, «з ноги». Їх хіт «Королева Танцпола» буквально в один момент зробив їх відомими людьми. Їм пророкували таке ж швидке падіння, яким був зліт, але кожна наступна пісня теж ставала хітом. Тепер можна з упевненістю стверджувати - Джаро і Ханза тут надовго. ВПЕРШЕ в Україні, тільки на DNK!

RASA - дует, що складається з подружжя Віктора Поплеева і Дар'ї Шейко, був заснований в листопаді 2017 року. І в тому ж році їх пісня «Под фонарём» стала першою за популярністю в соціальних мережах, а кліп подивилися більше 94 млн. разів. Другий великий хіт «Пчеловод» розставив всі крапки над «І» - цю пісню знають напам'ять абсолютно всі, а гастрольний графік RASA кожен день поповнюється новими датами! Перераховувати всі хіти цієї групи не має сенсу. Зрозуміло одне - буде круто!

Kyivstoner - напевно немає такої людини, яка б не чула і не знає про нього. Простий і дотепний хлопець з Києва, який розпочинав з коротких відео-скетчів «для себе і друзів», виріс в великого артиста. Тепер мільйони переглядів гарантовані кожному відео, в якому бере участь Альберт. Справжня популярність і гордість столиці. А будуть «Лето» і «Мяу Мяу»? - Обов'язково! Прозвучать всі ваші улюблені хіти. Скажімо по секрету, ми сподіваємося на одну-дві прем'єри;)

GOODY - пісня «PANAMERA» зробила його 2019 рік! З маловідомого репера він за короткий період перетворився на гастролюючого артиста і хіти посипалися один за іншим. Яскравий представник сучасної реп-музики 24 квітня виступить зі своєю концертною програмою для вас.

Курган & Agregat - про цих хлопців можна говорити довго. «Селюки» пишуть смішно, весело і не перебираючи виразів. Ви чули їхні пісні, навіть якщо думаєте, що не чули. Адже кожен другий трек від них стає найпотужнішим мемом! Ну а на своїх виступах вони качають так сильно, що їх можна без перебільшення назвати українськими Beastie Boys 

Tricky Nicki - цей український хлопець робить справжній американський реп. Почувши його пісні, деякі думають, що це закордонна зірка. Більшість його треків написано англійською мовою. І вони звучать дуже круто! Його перший потужний хіт «Ride for Ukraine» відразу ж зробив його зіркою, що сходить. І він не зупиняється. Постійно випускає нові композиції, які моментально розлітаються серед шанувальників як гарячі пиріжки. Цей хлопець качає!

Kaef - нова бойова одиниця на реп-карті України. Він ховається під маскою, виглядає максимально стильно і робить дуже якісний продукт. Саме так повинен звучати хіп-хоп в 2020 році. Спільна пісня Kaef і Tricky Nicki «Party» гарно нашуміла в інтернеті і варто зазначити, що навіть закордонні слухачі оцінили її дуже високо. «Це гаряче» - говорять усі. «Це буде ще крутіше 24 квітня» - говоримо ми.

NKNKT - молода зірка столичної андеграунд сцени. New old school - таквінназиваєсвійстиль. Хоча, варто відзначити, Яша вже давно переріс андеграунд. Хіп-хоп у нього в крові, а скіллзам можуть позаздрити багато реперів. Його музика для справжніх поціновувачів стилю, а енергетика під час виступу - неймовірна!

TOF - ех-учасник популярного творчого об'єднання Стольний Град. «Дивлюся на світ очима хіпі, айм хеппі» - цей рядок дуже точно характеризує репера. Музичний, романтичний, божевільний, завжди на позитиві, завжди на стилі - цей хлопець вміє виступати так, щоб всі руки були вгорі!

GIGA1 - його називають «батя українського репу» і не дарма. Спільні пісні із БАСТА, Каста, L'One. ST і багатьма іншими, участь в безлічі музичних шоу а також Versus, Битва за респект, 140 BPM, Рвати На бітах, саундтреки до фільмів і багато іншого. Один з найвідоміших r&b та хіп-хоп артистів України. Володар номінацій «Кращий репер України», «Кращий Баттл МС України» 2018, «Українська пісня року» 2019. Постійний учасник провідних фестивалів країни, таких як Atlas Weekend, Radioday, Studance, Soloma Fest та ін. 

U.C. - ця реп-група представляє лейбл MOZGI і робить new school rap. Їх музика для молодих і божевільних. Їх кліпи - це багато напівголих дівчат, гроші і вечірки. Татуювання на кожному сантиметрі тіла, стиль в кожній молекулі ДНК. Ці яскраві і епатажні хлопці зроблять нашу вечірку гарячою!

Kashin - DJ, продюсер і артист, представник Стиль Туса. Його музичний смак бездоганний! Коли він за пультом - танцпол божеволіє. Коли він бере мікрофон в руки - весь зал кричить так, що не чути самого артиста. Він максимально крутий. Kashin - це справжній врив!

Selebrium - офіційний DJ Макса Коржа і цим все сказано. Він починав r&b та хіп-хоп культуру в Мінську ще на початку 2000-х і його вечірки набули статусу легендарних. На даний момент, відігравши безліч турів з Максом, він набрався такого досвіду, що з перших треків так запалює зал, що всі стрибають до кінця його сету. Приготуйтеся. Це буде потужно!

Fokin, Walid, Senorita, Trish, Madison, Bludov, Birdhouse - вся столиця знає їх як FIFTY ALL STARS. Резиденти легендарного нічного клубу FIFTY, який вже зараз молодь Києва називає найкращим клубним проектом! Їх знають десятки тисяч, їх люблять за стиль і музичний смак.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код