Категорії Інформація
Каси Додати подію
Доріан Грей
29 березня - 26 травня 2024

Доріан Грей

Ціна: 100-600 грн

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Вибрати дату

Замовити квитки на "Доріан Грей"

29 бер., пʼятниця
26 трав., неділя

Про подію

«Доріан Грей» в Києві!

В Київській опереті відбудеться мюзикл за романом Оскара Уайльда «Доріан Грей» в Києві. Цей єдиний роман письменника ще за життя приніс йому скандальну славу, але й до тепер твір не залишає байдужим наших сучасників.

Мюзикл за романом Оскара Уальда

У 1990 році композитор Варконі Матіас та письменники-режисери Ас Янош і Гунар Браунке створили неймовірний мюзикл про англійського аристократа, який виміняв свою душу на вічну молодість. Доріан Грей живе як йому заманеться: спокуси, інтриги, гострі відчуття та маніпуляція оточуючими. Але разом з тим, він втрачає відчуття реальності та перестає відрізняти добро від зла. Зовні він той самий красень, а з середини — жахливе чудовисько. І тільки на його портреті можна побачити, що відбувається насправді з Доріаном Греєм.

Щоб потрапити на мюзикл «Доріан Грей» в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 100 до 600 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Що подивитись у Київській опереті? Мюзикл «Доріан Грей»!

  1. Сучасна постановка
  2. Захоплюючий сюжет
  3. Якісне шоу

На виставу Доріан Грей доступна послуга аудіодискрипції.

· при купівлі квитка у касі у театру оперети, потрібно попередити касира про необхідність аудіодискриптора (послуга надається безкоштовно, ціна квитка на виставу фіксована);

· при купівлі електронного або друкованого квитка в інших касах міста, необхідно зателефонувати адміністраторам театру оперети та замовити дану послугу за телефонами: 287-26-30 або 097-20-63-421;

· попередити про надання цієї послуги необхідно не пізніше, ніж за 5 днів до дати вистави, зазначеної у квитку;

· для отримання послуг звукоопису на вистави великої зали, необхідно придбати місце у партері;

· у день вистави просимо прибути до театру за 30 хвилин до початку вистави для знайомства з аудіодискриптором та технічним обладнання для звукоопису.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код