Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дракоша і зникла зоря + Зоряне небо (класична програма)
21 липня 2023

Дракоша і зникла зоря + Зоряне небо (класична програма)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Запрошуємо на космічну пригоду "Дракоша і зникла зоря" + "Зоряне небо" (Класична програма) у Києві

Що може бути кращим за космічну пригоду? Особливо, коли головним героєм сюжету стає чарівний малий дракончик. Мабуть, сказати важко. Тому ми пропонуємо вам не пропустити дитяче шоу "Дракоша і зникла зоря" + "Зоряне небо" (Класична програма) у Планетарії, яке будуть показувати з 1 лютого. 

Подія обіцяє бути не тільки цікавою і захоплюючою, а й пізнавальною. Діти дізнаються про зірки та сузір'я, що таке чорна діра, Полярна зоря та багато іншого. Тому купуйте квитки вже зараз через наш онлайн-сервіс. Та не забувайте, що у Планетарії багато заходів, які будуть цікаві дітям та дорослим. 

Про історію Дракончика і космос від київського Планетарію 

Ви вже, мабуть, знаєте, що Планетарій в Києві є одним з найкращих в країні. Завдяки сучасним технологіям, які застосовуються у закладі, глядачі ніби переносяться у дивовижний світ космосу, можуть зблизька розгледіти планети, зірки та інші космічні об'єкти, дізнатися їх таємниці.

Шоу "Дракоша і зникла зоря" - казка, за допомогою якої  гості Планетарію разом з Дракошею та його друзями будуть рятувати Полярну зорю та здолають чорну діру.  

Шоу "Зоряне небо" (Класична програма) - наукова програма, яка розрахована на глядачів від 5 років. Тут діти дізнаються про зірки та планети. 

Чекаємо на вас та на вашу малечу! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код