Категорії Інформація
Каси Додати подію
04 травня 2024

ДЮЙМОВОЧКА

Ціна: 150-300 грн

Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)
вул. Межигірська, 2
Купити квиток
150-300 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "ДЮЙМОВОЧКА"

04 трав., субота

Про подію

Ніжний балет "Дюймовочка" в Києві

Одна з найчарівніших і найцікавіших казок дитинства - "Дюймовочка". Тепер цю казку виконають артисти Київської опери. Хоча варто зазначити, що балет "Дюймовочка" в репертуарі Театру опери та балету для дітей та юнацтва живе понад 30 років, а це говорить про успіх вистави.

Саме тому ми наполегливо рекомендуємо подивитися виставу й обов'язково привести на неї дітей. Повірте, вони будуть у захваті від того, що відбуватиметься на сцені. А вся вистава — це неймовірні емоції, які відчуваються в кожному русі, в кожному слові та в кожній ноті.

Не втрачайте свій шанс і вже зараз купуйте квитки на балет. Якщо ви хочете подивитися інші вистави, тоді перейдіть у нашу афішу.

Дива трапляються на сцені Київської опери

Чи трапляються дива в реальному житті? Звичайно, так! Хоча ви можете не погодитися з цим. Але ми готові вас переконати. Адже насправді дива живуть у нас і нам варто тільки простягнути руку і чарівний світ відкриється вам.

Так і в "Дюймовочці" Ганса Крістіана Андерсена спочатку все здається не таким вже й чарівним, поки одна маленька подія не принесе з собою море дивовижних пригод... І уявіть, що всі герої казки оживуть для вас на сцені Театру опери та балету в Києві. Чари? Так, і ви повинні побачити це!    

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код