Категорії Інформація
Каси Додати подію
Дюймовочка
31 березня - 20 квітня 2024

Дюймовочка

Ціна: 150-250 грн

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17
Вибрати дату

Замовити квитки на "Дюймовочка"

Тривалість події — 80 хвилин.
31 бер., неділя
20 квіт., субота

Про подію

"Дюймовочка" у Києві!

У Театрі на Липках пройде дитяча вистава "Дюймовочка" у Києві. Вона створена за мотивами славнозвісної казки Г.-Х. Андерсона, яку добре знає та любить вже не одне покоління дорослих. А в нашій музично-хореографічній постановці вона стане ще яскравішою, та цікавішою. Нагадаємо сюжет: жила-була одна добра дівчинка, яка ростом була не більшою за маленьку пташку. Вона була така мала, що була здатна заснути в чаші квітки, вкрившись її пелюстками.

Дюймовочку виростила із зернятка нещасна жінка, яка давно мріяла про свою дитину. І так сталося, що однієї злощасної ночі дівчинку викрала з хати мерзенна жаба. З цього й почалися пригоди нашої героїні, яка зустріне на своєму шляху безліч випробувань.

Музична казка

Однак щире і добре серце Дюймовочки і невтомна жага прекрасного допоможуть їй знайти союзників і подолати всі перешкоди. Зрештою разом з маленькими глядачами вона знайде своє щастя в особі чарівного Принца.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на дитячу виставу "Дюймовочка", купуйте квитки на сайті та в касах столиці. На вас чекає ще безліч музичних вистав в афіші Києва, не забувайте заглядати до нас на портал.

Що подивитися разом із дітьми у Києві? Музичну виставу "Дюймовочка" за мотивами казки Г.-Х. Андерсена!

  1. Милий та повчальний сюжет
  2. Прекрасна героїня вистави
  3. Чудова гра артистів театру
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код