Категорії Інформація
Каси Додати подію
Джаз під зірками «CARAVAN»
23 січня 2022

Джаз під зірками «CARAVAN»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Знову залунає Джаз під зірками у  Київському  Планетарії!

Мистецький проект ARTSPACETM запрошує у музичну джазову подорож в унікальній програмі з багатогранним змістом ''CARAVAN''!

Ідея програми виникла з назви твору Дюка Елінгтона  ''Caravan''та перетворилася на джазовий вихор,який вирушить у фантастичну подорож по світу. Через країни та океани.

Джазовий караван почне свій рух з крайньої півночі - Норвегіїї . Помандрує у Францію , Італію , Іспанію. Через Атлантичний океан - до Сполучених Штатів Америки. Продовжить свій шлях до Бразилії та Перу. Через Індійський океан та острів Мадагаскар. Приведе нас до Тунісу, в Африку. Та завершить свою подорож в пустелі Сахара.

Програма '' CARAVAN '' - це фантастичний мікс джазових імпровізацій, творчості, неймовірних почуттів та талановитих виконавців. А унікальні, захопливі та  неповторні  проекції на величезному куполі Київського Планетарію подарують незабутні враження та захоплять у вир музичних подорожей.

Учасники програми:

ІНЕССА ІВАНИЦЬКА - автор ідеї, співачка, джаз-перформер. Лауреат міжнародних джазових фестивалів. Автор джазових програм '' ELLA'','' JAZZ LYRICS'', '' HENRY MANCINI''. Співачка з унікальними вокальними можливостями, яка кожний свій виступ перетворює в неповторний спектакль.

JAZZCityBand

ТИМУР ПОЛЯНСЬКИЙ - фортепіано. Заслужений діяч мистецтв України. Професор. Дійсний член Європейської Кіноакадемії. Композитор. Унікальна творча особистість.

СЕРГІЙ СУПРУН - контрабас,бас-гітара. Лауреат міжнародних джазових фестивалів. Учасник джазових та теле- программ. Володіє неймовірною музичною палітрою. Один із самих харизматичних контрабасистів України.

СЕРГІЙ ХМЕЛЬОВ - ударні інструменти,перкусія. Засновник джазового імпресіонізму в Україні. Неперевершений джазовий імпровізатор.

Вхід в Зоряну залу після початку концерту суворо заборонено!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код