Категорії Інформація
Каси Додати подію
Джаз під зірками «Джаз крізь час» SOLOVIOV and Band (OPEN DOOR 19:00)
29 лютого 2024

Джаз під зірками «Джаз крізь час» SOLOVIOV and Band (OPEN DOOR 19:00)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Джаз під зірками “Джаз крізь час” у Києві!

24 січня 2024 року в Київському Планетарії відбудеться повнокупольний сеанс Джаз під зірками “Джаз крізь час”.

Як казав легендарний Луї Армстронг: “Якщо ви будете питати, що таке джаз, то ніколи не дізнаєтесь”. Джаз потрібно слухати та відчувати, його треба впустити в душу. Київський Планетарій в рамках власного мистецького проєкту ARTSpace® запрошує послухати неперевершений джаз під зоряним небом! Пориньте в атмосферу 30-х років минулого століття під чудову музику та яскраві сферичні проєкції на куполі Київського Планетарію.

Концерт SOLOVIOV and Band

Відомий український композитор та піаніст Андрій Соловйов разом з колегами виконає для вас шедеври світової музики у джазовому аранжуванні. 

Склад музикантів:

  • Рояль - Андрій Соловйов

  • Саксофон - MONK

  • Контрабас - Юрій Бербенюк

  • Гітара - Олександр Бортніков

  • Барабани - Ярослав Боріс

  • Вокал - Ігор Петров

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь-якому разі не будуть втрачені**

**У разі відміни (зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро “Олімпійська”). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.

Щоб потрапити на повнокупольний сеанс Джаз під зірками “Джаз крізь час” у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше повнокупольних сеансів в афіші Києва шукайте у нас на сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код