Категорії Інформація
Каси Додати подію
16 червня 2021

Джазовые истории - Он и Она

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Perfect Place
Венеціанський острів, пляж Золотий

Про подію

Джазові історії “Він і Вона” в Києві!

16 червня 2021 року в Perfect Place на Золотому пляжі відбудеться моновистава Джазові історії “Він і Вона” в Києві у виконанні Оксани Вотум. Оксана - відома ведуча авторських весільних свят та професійний психолог. За 13 років роботи вона почула безліч історій про людей, про жінок, чоловіків, почуття і кохання. І тепер вирішила поділитися ними у власній моновиставі. Захід відбудеться у супроводі джазового тріо Red Woods.

Моновистава Оксани Вотум

Це буде неймовірний вечір, не гірший, ніж на березі моря. Захід сонця, широкий Дніпро, чарівна Оксана Вотум, музика і романтика. Адже кожна історія кохання - це унікальний шлях. Мільйони людей щодня крокують назустріч один одному, зустрічаються, разом переживають сотні різних подій,  і розуміють, що хочуть бути поруч на все життя. І все це  ви почуєте під сучасні кавери та авторські мелодії від  Red Woods!

Можливо, саме у Perfect Place почнеться одна з щасливих історій вашого життя? Щоб потрапити на Джазові історії “Він і Вона” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Києві? На Джазові історії “Він і Вона”!

  1. Чудова літня локація на березі Дніпра
  2. Романтичні історії про кохання в авторському виконанні
  3. Чарівний музичний супровід

Читає — Оксана Вотум

Акомпанемент — тріо Red Woods:

  • Крістіан Краускопф — гітара
  • Гліб Іванов — віолончель
  • Карен Ваградян — скрипка
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код