Категорії Інформація
Каси Додати подію
Ей ти, – привіт!
29 березня 2024

Ей ти, – привіт!

Ціна: 150 грн

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)
Купити квиток

Замовити квитки на "Ей ти, – привіт!"

Тривалість події — 105 хвилин.
29 бер., пʼятниця

Про подію

Ей ти, - привіт: цікава постановка від акторів театру в Києві!

Можна буде зануритися в справжню театральну феєрію, побачити спектакль, написаний і придуманий талановитими артистами театру. «Ей ти, - привіт!» - це абсолютно нова і неймовірна історія про життя і його сенс, яка допоможе знайти відповіді на всі питання, що цікавлять і відшукати себе в цьому світі. Головна її особливість - абсолютна новизна, яка доповнюється майстерною акторською грою молодих талантів, майбутніх народних артистів України. Купити квитки можна за низькими цінами в нашій касі: 150 гривень за перегляд унікальної історії. А сама п'єса буде розгортатися на сцені Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки.

Історія про життєві цінності і пошук себе знову на сцені України!

«Ей ти, - привіт!» - це нове віяння в театральному мистецтві, написане і поставлене талановитими артистами. У цій постановці розкриваються такі головні мотиви, як перше кохання, пошук себе в цьому житті, пізнання власного тіла і душі. Вистава стане не просто цікавим способом провести вечірнє дозвілля, а й приводом переосмислити своє існування, виділити головні його аспекти і відшукати мотивацію до подальшого розвитку. Все це відбувається під живі, місцями вкрай комічні і романтичні діалоги і гру двох талановитих молодих акторів.

У виставі беруть участь артисти: Олександр Крючков, Катерина Старюченко.

Дана театральна подія - привід зібратися разом всією сім'єю і провести вечір, залишивши після нього теплі і приємні спогади.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код