Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 - 24 квітня 2024

ЕКЛЕРИ НА МІЛЬЙОН

Ціна: 550 грн

Театр на Михайлівській
м. Київ, вул. Михайлівська, 24Ж
Вибрати дату

Замовити квитки на "ЕКЛЕРИ НА МІЛЬЙОН"

Тривалість події — 120 хвилин.
13 квіт., субота
24 квіт., середа
18:00
550 грн
Продано

Про подію

“Еклери на мільйон” в Києві!

У Театрі на Михайлівській відбудеться вистава “Еклери на мільйон” в Києві! На вас чекає авантюрна комедія про гроші, щастя, та питання чи можна його купити. Герої цієї вистави переконані, що великі статки - чи не єдина умова стати щасливими. А отже, можна заплатити чималу суму за те, щоб дізнатися особливий секрет фінансового успіху у американського мільйонера. Але іноді все не те, чим здається, і поки аферисти мріють обіграти горе бізнесменів до нитки, сюжет починає закручуватися з неймовірною швидкістю.

Авантюрна комедійна вистава

Тут тобі і шалене кохання, і вірні друзі, і мафія! В зоні комфорту всидіти точно не вдасться. А от чи зможуть наші “мільйонери” виплутатися, ще й не втратити останнє, ви дізнаєтесь у нашій виставі!

Говоримо про головне, підкорюємо один одного і шукаємо задоволення у простих речах, наприклад у тістечках! Щоб потрапити на виставу “Еклери на мільйон” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 500 до 550 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де подивитися динамічну комедію в Києві? На виставі “Еклери на мільйон”!

  1. Детективний  сюжет
  2. Захоплюючі пригоди
  3. Інтрига на інтризі
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код