Категорії Інформація
Каси Додати подію
Екскурсія в Чорнобиль
06 лютого 2022

Екскурсія в Чорнобиль

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ЕКСКУРСІЇ»

Станція метро «Політехнічний інститут»
м. Київ, вул. Шулявська, 5

Про подію

Чому варто відвідати Чорнобиль?

Понад три десятки років людство намагається в повній мірі усвідомити масштаб однієї з найбільших техногенних катастроф. Вибух на Чорнобильській атомній електростанції привів до незгладимим наслідків для всього світу і спровокував ряд міфів для своїх нащадків. Які з них є правдою?

Кадри серіалу «Чорнобиль» культової кінематографічної компанії HBO відкрили завісу фатального радянського мовчання, чим викликали бурхливий ажіотаж серед туристів. Популярність турів в Чорнобильську зону відчуження значно виросла і відкрила для багатьох незвіданий досі світ радіоактивного вибуху, який відбився на численних долях український і білоруських громадян того часу. Дізнайся про глобальну чорнобильську катастрофу більше, ніж про неї говорять;

Це корисне подорож розповість вам все про радіацію і заходи захисту від неї, що надзвичайно важливо для національної безпеки. Адже якщо ти обізнаний, значить озброєний; Атмосфера радянської їдальні, музею, церкви і державних установ, які давним-давно завмерли під гнітом вимушеної евакуації - ніщо не залишиться поза увагою.

А що відбувається тепер з тим самим четвертим реактором ЧАЕС, можна дізнатися особисто. За бажанням надається можливість самостійно спланувати свою подорож по примарного місту Прип'ять. Вирушай в самий захоплюючий тур свого життя і переконайся на власні очі, які з міфів є правдою.

План екскурсії Чорнобиля з Києва:

  • 7:30 - 10:00 - Збір, паспортний контроль і в'їзд в Зону Відчуження.
  • 10:00 - 12:30 прогулянка по Чорнобилю
  • 12:30 - 14:00 - Огляд Чорнобильської АЕС, той же 4-й реактор і арка-укриття над ним.
  • 14:00 - 14:30 - Обід в справжньої радянської їдальні (опціонально).
  • 14:30 - 15:30 - Екскурсія в величезну секретну станцію (Російський дятел або вижигатель мізків).
  • 15:30 - 17:00 - Прогулянка по місту-примарі, по покинутим будівлям.
  • 17:00 - 19.00 - Радіологічний контроль і повернення до Києва.

ЩО ВАЖЛИВО ЗНАТИ: Програма екскурсії Чорнобиля з Києва може бути змінена в залежності від тривалості світлового дня, погодних умов і за вказівкою адміністрації ЧЗО. Час на дорогу не включений (додатково до 2-3-х годин)

18+

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код