Категорії Інформація
Каси Додати подію
Er.J. Orchestra
10 жовтня 2021

Er.J. Orchestra

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національна музична академія Чайковського
м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Про подію

Er. J. Orchestra в Києві!

10 жовтня 2021 року в столичній Національній музичній академії ім. Чайковського відбудеться концерт легендарного музичного колективу Er. J. Orchestra в Києві. Творчий шлях музикантів нараховує вже понад три десятиліття. На той момент матеріал київського фьюжн-ансамблю виділяв його в загальному спектрі українських бендів. Вони грали в основному реконструйовані варіації і творчі інтерпретації автентичних середньовічних і слов'янських мотивів, змішуючи їх з елементами джазу, народною та академічною музикою.

Концерт київського фьюжн-ансамблю

Тепер знаменитий колектив повертається на велику сцену разом з проектом DUB WIRE EXPERIENCE. Вас чекають неймовірні композиції в стилістиці world music з абсолютно свіжим звучанням на стику етнічних і сучасних мотивів і фантастичним вокалом Марії Кебу. Тонкі і переливчасті вокальні імпровізації співачки і інструментальна музика ансамблю створюють абсолютно унікальну атмосферу і простір музичної події.

Щоб потрапити на концерт Er. J. Orchestra в Києві, купуйте квитки на сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва дивіться у нас на Контрамарка.

Де послухати етнічні мотиви в сучасній обробці в Києві? На концерті Er. J. Orchestra!

  1. Унікальна програма в стилістиці world music
  2. Фантастичний імпровізаційний вокал Кебу
  3. Стилізація національних мотивів країн світу

Ведучий  концерту - Олексій Коган

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код