Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 квітня 2024

Естроген

Ціна: 100-350 грн

Театр АКТОР
м. Київ, вул. Велика Житомирська (Львівська площа)
Купити квиток
100-350 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Естроген"

Тривалість події — 80 хвилин.
28 квіт., неділя

Про подію

“Естроген” в Києві!

У Театрі “Актор” відбудеться вистава “Естроген” в Києві! Оскільки назва постановки - це головний жіночий гормон, не дивно, що на вас чекає комедія на тему “Про що говорять жінки”. І чоловік на сцену теж вийде, проте у співвідношенні 1 до 5.Пятеро чудових жінок вирішують зібратися разом, щоб розрадити подругу у депресії. Свічки, сауна, релакс, шампанське і звичайно, розмови.

Комедійна вистава про жінок і не тільки

Розмови про життя і про чоловіків. Яскраві харизматичні героїні не відпустять увагу глядача не на секунду. І готові заради цього навіть на бійку. Адже гормони у жінок теж грають і не менш сильно, ніж у сильної статі. Проте і цих дівчат слабкими не назвеш. І всі вони хочуть свого жіночого щастя. П'ять варіантів того, хто винуватий, і що робити від актрис і акторів нашого театру! Доза естрогену, як вона є! Дівчат вона зробить ще красивіше, а чоловіків - ще пристрасніше!

Щоб потрапити на виставу “Естроген” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 100 до 350 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з хлопцем в Києві? На виставу “Естроген”!

  1. Розповісти йому про що розмовляють жінки
  2. Дізнатися чоловічий погляд на жіночі проблеми
  3. Зрозуміти один одного ще більше
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код