Категорії Інформація
Каси Додати подію
Motanka
16 серпня 2021

Motanka

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Галерея Д12 (D12)
м. Київ, вул. Десятинна, 12

Про подію

MOTANKA в Києві!

16 серпня 2021 року на терасі D12 відбудеться концерт гурту MOTANKA в Києві з акустичною програмою. Акустика від призерів міжнародного метал-фестивалю WACKEN Open Air - це справжня несподіванка та музична подія варта уваги. Ці українські виконавці містичного металу, який вони майстерно поєднують з електронними семплами, горловим співом, окариною та цимбалами, стали справжнім відкриттям для всього світу.

У 2018 році вони підписали контракт з австрійським лейблом Napalm Records, який просуває хеві-метал музику андеграундного спрямування. Акустична платівка вже здобула прихильників не тільки в Україні, а й у сусідній Польщі та Німеччині. На відміну від звичної “Мотанки”,  на вас чекає легке звучання з мотивами фолку та ембієнту, романтичні ноти і фірмовий гіпнотизм гурту, який став візиткою цієї луцької команди.

Концерт з акустичною програмою

Почути акустичну програму MOTANKA наживо - це рідкісне задоволення, тим більше, якщо концерт відбудеться у чудовій локації просто неба. До програми увійдуть композиції з першого альбому і пісні, які команда не так часто виконує наживо.

Щира непідробна енергетика народних мотивів та харизматичне виконання MOTANKA! Зустрінемось вже скоро! Щоб потрапити на акустичний концерт MOTANKA в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де послухати якісну українську музику в Києві? На концерті MOTANKA!

  1. Унікальна акустична програма
  2. Справжня магія звучання
  3. Незабутній вечір і прекрасні краєвиди Києва

MOTANKA пісні:

  • “Верба”
  • “Босими ніжками”
  • “Ворог”
  • “Хрещення”
  • “Загубив душу”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код