Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 січня 2020

Етюди новорічних казок та веселого Різдва

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

TEATROOM
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Етюди новорічних казок і веселого Різдва

2 і 3 січня 2020 року у Малому залі Палацу “Україна” в Києві  відбудеться шоу пісочної анімації “Етюди новорічних казок і веселого Різдва”. На вас чекають неймовірні пісочні образи, хореографічні композиції у виконані дітей та чарівна ведуча, яка стане вашим провідником у світ казки. Наша історія складається з двох частин. Перша з них -це сюжет за мотивами відомої казки “Тайна Снігової королеви”, про сміливу дівчинку Герду та хлопчика Кая, серце якого перетворилося на крижинку. На своєму шляху Герда зустріне безліч героїв інших казок: Попелюшку, Дівчинку з сірниками, Лускунчика, які допоможуть нашій героїні здолати Снігову Королеву.

Новорічне шоу пісочної анімації

Друга частина - це фольклорна розповідь в традиціях українського вертепу та веселої зимової коляди. Ми всі перенесемося на хутір Диканьку та познайомимся поближче з його загадковими мешканцями, серед яких можна легко зустріти відьму і чорта.

Щоб потратити на Шоу пісочної анімації “Етюди новорічних казок і веселого Різдва” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 150 до 450 гривень.  Ще більше новорічних вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код