Категорії Інформація
Каси Додати подію
Fairmont Classic — Vivaldi
13 червня 2021

Fairmont Classic — Vivaldi

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Fairmont Grand Hotel Kyiv
вул. Набережно-Хрещатицька, 1

Про подію

FAIRMONT CLASSIC – VIVALDI в Києві!

13 червня  2021 року в Atrium в Fairmont Grand Hotel в Києві  відбудеться концерт творів Антоніо Вівальді у виконанні Kyiv Mozart Orchestra. Захід організовано в рамках проекту FAIRMONT CLASSIC. Антоніо Вівальді був видатним композитором для своїх сучасників, і залишається одним з найвідоміших майстрів класичної музики. Всього він написав понад 700 різних музичних творів для хору та  інструментів, а також низку опер. Частину творів Вівальді  переклав для органу великий Бах. Але легку і витончену музику Вівальді не можна сплутати з жодною іншою.

Автор “Чотирьох пір року” все життя прожив  у Венеції і його музика насичена легкою красою цього міста. Незважаючи на сан священника, композитор майже ніколи не служив літургії і жив з двома молодшими за себе жінками, мотивуючи це тим, що йому, як хворому, потрібен ретельний догляд. Музичний спадок життєлюбного отче  сповнений піднесення, сили, неймовірного таланту і загадок. Часом композитор продавав різним театрам одну і ту саму партитуру. За вогняний колір волосся містяни прозвали Антонія “рудим священником”. Такої самої палаючої пристрасті була сповнена його жага до творчості та всеосяжної радості буття, якою пронизані  навіть найбільш суворі твори генія.

Концерт класичної музики від  Kyiv Mozart Orchestra

Цього вечора для вас гратиме Kyiv Mozart Orchestra, який складається з кращих музикантів ансамблю “Київські солісти”. Всі вони неодноразово брали участь у міжнародних конкурсах та зривали овації під час виступів в різних країнах світу і тепер вкладають весь свій досвід та талант в  Kyiv Mozart Orchestra. Цикл “Пори року” є найбільш відомим твором Антоніо Вівальді і цього разу його концерти теж включені до програми. Драматична “Осінь”, тепле “Літо”, чарівна “Весна”  і тривожна “Зима” прозвучать у сольному виконанні, що дозволить ще глибше відчути весь прекрасний задум композитора і затамувати подих.

Адже у своїй творчості музиканти колективу керуються принципами великого Моцарта. У їх виконанні є місце для грайливої зухвалості, справжнього драйву, витонченої гармонії та ідеальної краси.

Концерт відбудеться  в одному з найкрасивіших залів міста, оформленому у стилі ар-нуво (модерн).  Особливою родзинкою нашої зали є скляний дах-атріум, крізь який буде видно літнє  небо цього чудового та романтичного вечора, який так приємно розділити з близькою людиною.

Щоб потрапити на концерт FAIRMONT CLASSIC – VIVALDI від Kyiv Mozart Orchestra  в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди запросити дівчину в Києві? На концерт FAIRMONT CLASSIC – VIVALDI!

  1. Найкращі твори великого композитора
  2. Віртуозне виконання професійних музикантів
  3. Неймовірно красива локація

У програмі концерту:

  • Симфонія для струнного оркестру і бассо контінуо соль мажор
  • Кончерто Гроссо ре мінор
  • Концерт для скрипки, двох віолончелей та струнного оркестру до мажор
  • Симфонія для струнного оркестру і бассо контінуо до мажор
  • Концерти «Весна», «Літо», «Осінь», «Зима» з циклу «Пори року»

Солісти:

  • Ольга Шелешкова — скрипка
  • Віктор Глибочану — скрипка
  • Павло Хмара — скрипка
  • Сергій Казаков — віолончель
  • Ірина Козлова — віолончель
  • Кирило Шарапов — скрипка («Пори року» соло)

Ведуча  вечора -  неперевершена Оля Діброва.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код