Категорії Інформація
Каси Додати подію
GAROU
27 квітня 2022

GAROU

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

GAROU у Києві!

27 квітня 2022 року  Палац “Україна” запрошує гостей на сольний концерт GAROU у Києві. В останні два десятки років Гару заявив про себе як про неймовірно талановитого виконавця франкомовного світу. Впізнаваний завдяки своїй чарівності та неймовірній харизмі співак став відомий широкому загалу наприкінці 90-х років минулого століття, коли просто закохав у себе публіку в ролі самого Квазімодо. Мюзикл “Нотр-Дам де Парі” приніс маловідомому артисту з Квебеку справжню славу, а нам він подарував нову зірку світового масштабу із зовнішністю мачо та брутальним чоловічим хриплуватим вокалом, який чудово лягає на різні музичні стилі.

Тріумфальне повернення Гару

У 2022 році привабливий співак знову порадує публіку у світовому турне "Повернення Гару", яке довелося відкласти через втручання пандемії. У програмі хіти різних років, рок-композиції з репертуару «великих» та мелодії у стилі соул зі свого останнього студійного релізу Soul City. Ця робота зірки — глибоко ностальгічні мотиви GAROU, свого роду повернення до витоків у період, коли ще малознайомий світовій публіці артист підробляв у невеликих барах та виступав на маленьких майданчиках. За словами самого співака, який кілька років не записував нових платівок, мрійливий Soul City відкрив у нього друге дихання творити та випускати нові релізи.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт-повернення GAROU у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. На вас чекає ще безліч музичних концертів в афіші Києва, просто стежте за подіями у нашій стрічці.

На який незабутній концерт піти з подругами у Києві? На тріумфальне повернення Гару!

  1. Довгоочікуваний концерт великої зірки
  2. Неймовірно харизматичний виконавець
  3. Хіти минулих років та новинки у програмі
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код