Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 квітня 2022

Пані міністерша

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Пані міністрерша: розповідь про одне жіноче життя знову в Києві!

На сцені столиці України можна буде споглядати цікавий і самобутній спектакль, який є нічим іншим, як адаптацією відомої комедії Б. Нушича. У цій історії, написаної сербським драматургом, переплітаються не тільки події, а й емоції, показана вся суть людської сутності в декількох актах. Геніальне творіння, яке описує основний людський порок, а саме - жагу до збагачення будь-яким шляхом. Побачити п'єсу можна буде в Театрі російської драми імені Лесі Українки. Замовити квитки слід за допомогою електронних кас міста за ціною від 30 до 250 гривень.

Інтригуюча історія жінки, що володіла всім

У центрі подій «Пані міністерші» - жінка на ім'я Живка, яка опиняється в новій для себе ситуації. Сім'я, до того ледь зводила кінці з кінцями, раптово бачить світло в кінці тунелю - її чоловік стає справжнісіньким міністром. У цей день життя Живки змінюється кардинально, і сама вона з добропорядної і скромною господині перетворюється в маргінальну, егоїстичну і цинічну багачку, сенс життя якої зводиться до грошей. «Пані міністрерша» - це повість про те, як побачити справжній вигляд людини: для цього досить виділити йому трохи грошей, які, як відомо, псують навіть найбільш порядних особистостей. Але що ж трапиться з Живкою і як вона переживе свої персональні злети і падіння?

У виставі беруть участь артисти: Тетяна Назарова, Олег Комаров, Наталія Шевченко, Кирило Ніколаєв, Дмитро Савченко, Давид Бабаєв, Олег Савкін, Станіслав Москвін, Наталія Кудрявцева, Лариса Кадочнікова, Тетяна Остапенко, Ізабелла Павлова, Ірина Новак, Станіслав Бобко, Віктор Семирозуменко, Юрій Яковлєв, Володимир Бродський, Олександр Валюк, Юрій Гребельник, Олег Замятін, Ольга Когут, Олександр Крючков, Максим Нікітін, Ольга Первєєва, Петро Сова, Любов Солодова, Володимир Фетісов, Олександр Хорошко, Олександр Валюк, Андрій Коваленко, Віталій Метерчук, Віталій Овчаров.

Дізнатися, чим же закінчиться ця божевільна і повна моралі історія - відмінний привід сходити в київський театр!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код