Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 червня 2024

Граємо в Дурня

Ціна: 350-650 грн

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7
Купити квиток
350-650 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Граємо в Дурня"

Тривалість події — 80 хвилин.
02 черв., неділя

Про подію

Французька гра від талановитого режисера

"Граємо в дурня" – легендарна комедія, яка зачаровує своєю глибиною та непередбачуваністю. Автор п'єси, французький кінорежисер і сценарист Франсис Вебер, відомий своєю тонкою грою в сюжетах, асоціюється з класикою, такою як "Іграшка" і "Високий блондин в чорному черевику".

У виставі ви зустрінете безліч кумедних сцен, дотепних діалогів і тонких натяків. Сюжет розгортається навколо вечорів, де впливові особистості збираються і приводять із собою своїх "дурнів". Герої вступають у гру, де перемагає той, чий дурень виявиться найпереконливішим.

П’єр, наш головний герой, невинно приймає участь у цій незвичайній вечірці. Однак, чи усвідомлював він, що його життя може змінитися вже через кілька годин через цього фантастичного дурня, Франсуа Піньона? Сюжет обіцяє кумедні сцени, непередбачувані повороти подій та витончені діалоги.

Пошук найпереконливішого дурня розпочато. Ви з нами?

Не пропустіть цю захопливу виставу за п’єсою Ф. Вебера "Вечеря з дурнем". Купіть квитки вже зараз та гарантовано отримайте чудовий настрій та море позитивних вражень! Візьміть із собою друзів, щоб створити прекрасні спогади на довгі роки вперед.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код