Категорії Інформація
Каси Додати подію
Гречка
13 грудня 2018

Гречка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Зірка інтернету Гречка в Україні

Грудневі дні готують справжній фурор для меломанів, в тому числі цінителів творчих напрацювань зірки з Санкт-Петербурга Гречки. Російський самородок підкорив серця тисяч слухачів, які з нетерпінням чекають приїзду кумира. У той же час, шлях до популярності і великої сцени у звичайної 18-річної дівчинки Іванової Анастасії, що взяла собі інтригуючий псевдонім, був досить довгим.

Перші кавер-версії різних пісень, які увійшли в альбоми, записані в 2016-2017 роках, які не відома нікому дівчинка з російської провінції викладала в соціальній мережі ВКонтакте, де її помітили і віддали свої серця нинішні фанати. Успіх прийшов після появи пісень на радіохвилях. Зараз багато людей з різних міст світу з інтересом слухають творіння талановитої Гречки онлайн.

Про концертній програмі в Києві

У грудні у шанувальників творчості дівчини з'явиться можливість послухати наживо роботи співачки, адже в Стереоплазі пройде презентація її нового альбому. Це чудовий шанс почути улюблені сингли в Україні. 13 грудня 2018 року на малій сцені Stereo Plaza в Києві артистка представить ло уваги нові саунд-треки, а також улюблені всіма хіти:

  • Мама прости;
  • Анимешница;
  • Подростки;
  • Каждую минуту;
  • Однажды мы все постареем;
  • Вы жалкие;
  • Скоростной марафон и другие.

Кавер на композицію «Люби мене, люби», який також буде запропонований увазі фанатів на малій сцені Стереоплаза, приніс Гречці славу і визнання. Він звучав на радіо і викликав резонанс думок музичних критиків. З тих пір за творчістю молодого обдарування стежать з особливим інтересом.

На такий чудовий захід квитки можна купити в міських касах або, не стоячи в черзі і вибираючи зручне місце, замовити онлайн на сайті Контрамарка. Ціна квитків в Києві цілком прийнятна для слухачів: від 350 грн. до 1200 грн. Час під мотиви Анастасії пролетить цікаво і незабутньо. Не пропустіть перший концерт улюбленої співачки.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код