Категорії Інформація
Каси Додати подію
09 березня 2024

гурт ФРІСТАЙЛ та гурт ДІТИ ФРІСТАЙЛА

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Спільний концерт гуртів «Фрістайл» та «Діти Фрістайла» у Києві

Гурти «Фрістайл» та «Діти Фрістайла» об’єдналися, щоб відправитися у спільний тур Україною та підтримати рідненьких українців піснею. 7 березня музиканти завітають у Київ, де представлять свою нову програму «Україна-ненька».

На якій сцені співатимуть гурти? Ми запрошуємо вас до Жовтневого Палацу. І щоб точно потрапити на подію, вже зараз купуйте квитки, які стануть вашою перепусткою. Та нагадуємо, що з нашим сервісом ви маєте можливість купувати квитки онлайн на всі концерти в Києві.

Важливо! Частина вторгованих грошей з виступу гуртів «Фрістайл» та «Діти Фрістайла» буде перенаправлена на потреби ЗСУ.

Про концертну програму

«Україна-ненька» - це практично нові пісні гуртів «Фрістайл» та «Діти Фрістайла». Кожен з них переспівав свої старі твори українською, тому знайомі сингли будуть звучати під час концерту рідною мовою. Заспівають артисти й останні свої треки («Цвіте калина», «Не кохана я», «Мамо, я його люблю», «Чорнобаївка», «Горить москва» та ін.), які стали символом української незламності.

Цей вечір буде часом для спогадів, а ще для мрій, сподівань та впевненості, що Україна виграє цю війну й ми заживемо щасливо на своїй землі.  Тож приходьте та будемо підтримувати один одного!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код