Категорії Інформація
Каси Додати подію
HAVASI
21 травня 2022

HAVASI

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

HAVASI в Києві!

21 травня 2022 року на сцені столичного Жовтневого палацу наших гостей чекає справжній подарунок - для вас грає сучасний віртуоз фортепіано з харизмою рок-зірки HAVASI в Києві. Піаніст і композитор, артист, який збирає цілі стадіони в Європі з легкістю топових зірок і концертує по всьому розвиненому світу  від Токіо до Нью-Йорка. Угорський вундеркінд, який неймовірно розсунув рамки класичної музики, і привернув до неї мільйони нових шанувальників. Випускник всесвітньо відомої Академії Ференца Ліста, чий новаторський стиль музики органічно поєднує в собі класику з фольклорними елементами та запальними вкрапленнями поп-року.

Фантастичне фортепіанне шоу

У програмі фортепіанного концерту зірки виключно авторські композиції, які нерідко стають бестселерами цифрових стрімінгових платформ. Так, живий альбом HAVASI із записом концерту в супроводі симфонічного оркестру Symphonic був live-альбомом №2 Міжнародного Billboard, потрапив на першу позицію в iTunes і зміг стати абсолютним фаворитом на знаменитій онлайн-платформі Deezer. Там він приніс віртуозному виконавцю перші місця одразу в декількох категоріях, в тому числі і як музиканту. Один з найяскравіших, обдарованих і харизматичних піаністів і композиторів цієї весни в Києві!

Щоб потрапити на сольне  фортепіанне шоу HAVASI в Києві, заздалегідь бронюйте собі місця і купуйте квитки онлайн у нас на сайті або оффлайн в касах столиці. Безліч цікавих музичних концертів  в афіші Києва чекають вашої уваги на сторінках порталу. До зустрічі на концерті!

Який унікальний концерт фортепіанного віртуоза зі світовим ім'ям не можна пропустити в Києві? Виступ неймовірного HAVASI

  1. Виконавець, який збирає стадіони
  2. Неймовірне поєднання музичних жанрів
  3. Карколомна харизма і віртуозна гра
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код