Категорії Інформація
Каси Додати подію
Hensy
19 березня 2021

Hensy

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

FIFTY Club
вул. Антоновича, 50

Про подію

HENSY в Києві! 

19 березня 2021 року в FIFTY Club відбудеться великий сольний концерт HENSY в Києві! Цей ліричний співак став справжнім відкриттям весни 2020  року та змусив посунутись з перших щаблів справжніх монстрів YouTube та Вконтакте. Олександр Коган вирішив не розмінюватись на сингл і одразу записав свій дебютний альбом, просто у своєму помешканні, а потім відбувся реліз ще одного альбому,   з промовистою назвою “Музыка для души”. Справді, співак не використовує у своїй творчості жодного епатажу та нецензурної лексики.

Великий сольний концерт

Натомість в центрі його уваги - почуття та справжнє кохання. Влітку 2020 року у мережі вибухнув кліп на композицію “Поболело и прошло”. Кількість підписників артиста у мережі постійно зростає, як і кількість його щирих прихильників. Тому настав час зустрітися оффлайн. І вже зовсім скоро HENSY приїде з концертом у Київ!

Щоб потрапити на сольний концерт HENSY в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 350 до 1000 гривень. Ще більше концертів шукайте в нашій афіші Києва.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт HENSY!

  1. Послухати наживо улюблені пісні
  2. Почути нові треки
  3. Відчути тепло

HENSY пісні:

  • Поболело и прошло
  • Замок на мостик
  • Яркими ночами
  • Пропадаю
  • Пить и курить
  • Дикий ангел
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код