Категорії Інформація
Каси Додати подію
Холі. Фестиваль фарб
05 червня 2021

Холі. Фестиваль фарб

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Фестиваль“Холі” в Києві!

5 червня 2021 році на пляжі ЮБК (Южний берег Києва) відбудеться  фестиваль фарб “Холі” в Києві! Ця традиція  бере свій початок в Індії, де кожної весни люди обсипають один одного   фарбами та обливають  кольоровою водою на честь початку весни та вигнання злих духів. Вже дев’ятий рік це свято влаштовується і в столиці України. Адже кожне літо, це маленьке життя, на яке ми дуже чекаємо!

Фестиваль фарб на березі Дніпра

Цього року запрошуємо усіх охочих взяти учать у великій кольоровій і  водяній битві! Давайте зробимо життя яскравіше! Також ми підготували розважальну програму, яка триватиме з 12:00 до 20:00

За музичний супровід нашого свята відповідають резиденти фестивалю та спеціальні гості з інших країн. Також на гостей чекають танцювальні флеш-моби, волейбол на пляжі, боді-арт та традиційний індійський  розпис “мехенді”. Діти зможуть взяти участь у різноманітних конкурсах, а дорослі - згадати дитинство і долучитися до вуличних ігор!  Яскраве літо починається разом з нами!

Щоб потрапити на фестиваль фарб “Холі” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше фестивалів шукайте в афіші на нашому сайті.

Де зустріти літо всією родиною в Києві? На фестивалі фарб “Холі”!

  1. Долучитись до стародавньої індійської традиції
  2. Розважитись на свіжому повітрі
  3. Додати фарб  життю!

Захід відбудеться з дотриманням карантинних норм і відповідно до рекомендацій МОЗ

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код