Категорії Інформація
Каси Додати подію
IAMX
08 травня 2021

IAMX

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

Про подію

IAMX в Києві!

8 травня 2021 року в палаці культури КПІ відбудеться концерт IAMX з новим акустичним альбомом Echo Echo в Києві! Нова акустична платівка Кріса Корнера побачила світ тільки у березні, а вони вже їдуть в Україну з концертами у чотирьох найбільших містах. Втім, головний натхненник і продюсер колективу Кріс Корн завжди все робив як хотів. Епатаж, чуттєвість, тонкі матерії, незалежний погляд - це завжди було про нього. І завжди подобалось і критикам, і слухачам.

Концерт акустичного туру

Тепер настав час для нових експериментів. IAMX записали акустичну версію 11 своїх найкращих пісень, хоча спочатку йшлося лише про міні-альбом. Проте, виклики самому собі - це фірмовий стиль творчості Кріса Корнера. Арт-хаус, містерія, перформанс - IAMX завжди працювали на межі жанрів. Але цього разу на вас чекає зовсім інша відвертість і глибина. Без електронного звучання та синтезаторів. Тільки живий звук і справжні почуття. Якщо ви готові це витримати - приходьте і відчуйте.

Щоб потрапити на концерт IAMX в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 910 до 1450 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

 Де послухати інді-музику в Києві? На концерті IAMX!

  1. Почути акустичну версію знайомих хітів
  2. Поринути у н неповторну атмосферу виступів IAMX
  3. Відчути приголомшливу енергетику живого звучання

IAMX пісні:

  • I Come With Knives
  • Spit It Out
  • This Will Make You Love Again
  • Bring Me Back a Dog
  • The Great Shipwreck Of Life
  • The Stupid, The Proud
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код