Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 квітня 2022

Ігри на задньому подвір'ї

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Ігри на задньому подвір'ї: історія про сучасної молоді

Даний спектакль є цікаве оповідання, яке є не тільки дуже веселим і сатиричні, але і корисним і пізнавальним для кожної людини. П'єса «Ігри на задньому подвір'ї» поставлена ​​за сюжетом популярної книги відомої письменниці Е. Мазіі, що, в свою чергу, пам'ятає про труднощі юнацтва і хоче допомогти молодим дівчатам і хлопцям в цей важкий час. Замовити квитки можна за ціною 100 гривень на нашому сайті.

Захоплююча подія знову на сцені в Києві!

«Ігри на задньому подвір'ї» - це повчальне оповідання про життя сучасних підлітків. Кожна людина пам'ятає про те, як важко часом доводилося в цьому віці, не забуває про ті зіткнення і відкриття, що тоді відбувалися. У центрі подій - зал суду, де ув'язнили кількох людей у ​​справі про зґвалтування молодої дівчини. Тільки ось саму історію не можна називати сухою і одноважкою, адже вона тісно сплітається з душевними переживаннями героїв і розкриває їх становлення як особистостей. Головна тема судового розслідування навіть не сам факт безжального проступку, а саме розкриття людської натури, яка, як відомо, є самими справжніми пітьмами.

У виставі беруть участь артисти: Наталія Жук, Ангеліна Симонова, Олександр Соколенко, Дмитро Симоненко, Кирило Данчук, Гліб Суряга, Євген Щербань, Олександр Валюк, Олександр Крючков.

Цей заворожливий спектакль - це подія, яку істинний театральний фанат не може пропустити!

Забронювати або купити квитки можна на нашому сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код