Категорії Інформація
Каси Додати подію
26 січня 2019

Dennis Adu Quintet "Influences"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок звукозапису Українського Радіо
м. Київ, вул. Леоніда Первомайського, 5В

Про подію

Музиканти: Дмитро «Бобін» Александров (саксофон), Павло Галицький (ударні) , Олександр Емець (контрабас), Денніс Аду (труба), Олександр Малишев (фортепіано).

Денніс Аду (Dennis Adu) народився у невеличкому місті Солтпод у Гані 8 травня 1987 року. У віці 2 років переїжджає з батьками до міста Кривий Ріг на Україні.

На трубі Денніс почав грати у 7 років. Вже у 8 він потрапляє до легендарного оркестру Олександра Гебеля. У складі оркестру Аду дебютує на фестивалі «Горизонти джазу» (1998, Кривий Ріг).

Успіх не змусив на себе довго чекати: талановитого темношкірого трубача охоче запрошують такі відомі джазові фестивалі України та світу, як «Джаз на Дніпрі»(Дніпро), «Пам’яті Л. Утесова» (Південний), «Джаз-карнавал у Одесі» (Одеса), «Джаз Коктебель» (Коктебель), «Millau en Jazz» (Франція), «Fel du Sher» (Франція),«Jazz a Vienn» (Австрія).

З 2004 року він мешкає у Києві, поступає до КІМ ім. Глієра.

У 2006 авторитетне журі визнало Денніса лауреатом премії «Кращий трубач» джазового конкурсу «ДоДж-Юніор», а незабаром — у 2009-му, — цілу низку нагород. На тому ж на той час найбільшому джазовому фестивалі України «До Дж» його чекало звання найкращого джазового музиканта України, премії «Кращий трубач» та «Найкраще аранжування джазового стандарту»!

Денніс Аду завжди підкреслює, що вдячний цим музикантам, що надихають його на твочість: Miles Davis, Louis Armstrong, Roy Eldridge, Dizzy Gillespie, Clark Terry, Nickolas Payton, Roy Hargrovе, Wynton Marsalis, Terence Blanchard, Alex Sipiagin.

Денніс Аду виступав з такими зірками джазу як Ku- Umba, Frank Lacy, Gregory Porter, Curtis Fuller, Jim Rotondi, Roy and Ofer Assaf, Steve Slagle, Javon Jackson, Larry Willis, Quincy Davis, Dana Hall, Wayne Escoffery Jimmy Bosch.

«Альбом „Influences“ — це музика про особистостей та місця, де я бував, та які справили на мене незабутнє враження та змінили мою свідомість», — каже Денніс про цю програму.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код