Категорії Інформація
Каси Додати подію
ІРИНА БІЛИК. НАЙКРАЩІ ХІТИ.
08 березня 2022

ІРИНА БІЛИК. НАЙКРАЩІ ХІТИ.

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

Ірина Білик в Києві!

8 березня 2022 року у Freedom Hall (Фрідом Хол) відбудеться концерт Ірини Білик в Києві з програмою “Найкращі хіти”! Сьогодні “українська Мадонна” відома кожному. Саме Ірина Білик стала першою поп-дівою в історії нашого шоу-бізнесу і зробила неймовірний внесок в його розвиток. Величезна кількість бестселерів, 12 повноформатних альбомів та звання кращої виконавиці 20-річчя за версією музичної премії YUNA.

Без перебільшення на піснях цієї зіркової артистки і композитора виросло декілька поколінь українців. І щоразу зірка вміла дивувати та зачаровувати. У цей святковий вечір Ірина Білик подарує не тільки свої неперевершені хіти. На честь Жіночого свята відбудеться прем’єра зовсім нової композиції, яка стане ще одним діамантом у творчому доробку співачки.

Святковий концерт “Найкращі хіти”

Неймовірний настрій та святкова атмосфера, улюблені пісні та теплі спогади. Подаруйте своїм близьким вечір, який вони запам’ятають на все життя! Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.

Щоб потрапити на концерт Ірини Білик в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди запросити кохану на Восьме березня в Києві? На святковий концерт Ірини Білик!

  1. Презентація нової пісні
  2. Всі улюблені хіти
  3. Неповторний вечір

Ірина Білик пісні:

  • “Мовчати”
  • “Не цілуй”
  • “Ти мій”
  • “Не стримуй погляд”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код