Категорії Інформація
Каси Додати подію
IYOV
23 травня 2021

IYOV

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Київська опера (Театр опери і балету для дітей та юнацтва)
вул. Межигірська, 2

Про подію

IYOV в Києві!

23 травня 2021 року в Театрі опери і балету для дітей та юнацтва відбудеться перше акустичне виконання опери-реквієму IYOV в Києві, що написана для препарованого роялю, ударних, віолончелі та солістів хору. Цей унікальний твір став лауреатом премії Т.Г. Шевченка за 2020 рік та увійшов в ТОП-10 сучасних опер за версією міжнародного конкурсу Music Theatre NOW. Всього на це почесне місце претендували 436 вистав з 55 країн світу.

Опера створена за мотивами книги Йова зі Старого Завіту. У творі використовувались оригінальні тексти латиною. Авторам вдалося поєднати оперу, реквієм та ораторію, що стало першою такою спробою у світі.

Акустичне виконання сучасної опери

Книга Йова - не просто життєпис біблійного персонажа. Це пронизлива історія відчаю, пошуку, страждань та самопожертви, яка стає одою самому життю. Вистава поєднує в собі прийоми перформансу та речитативів  з фрагментів українського перекладу, а також тексти латиною.  Особливої новації додає використання препарованого роялю, який завдяки нестандартній грі, перетворюється на цілий симфонічний оркестр, а іноді - на джерело електронних звуків.

Вперше опера була представлена у 2015 році на сцені ГОГОЛЬFEST і з того часу об'їздила провідні сцени світу, включаючи Віденську філармонію. Щоб потрапити на акустичне виконання сучасної опери IYOV в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти в Києві? На сучасну оперу IYOV!

  1. Унікальний у своєму жанрі твір
  2. Музичні та режисерські новації
  3. Сучасна українська опера, що стала відомою на увесь світ
  • Композитор: Роман Григорів, Ілля Разумейко
  • Режисер: Влад Троїцький
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код