Категорії Інформація
Каси Додати подію
Jeka Rastu
05 листопада 2021

Jeka Rastu

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Арт-Клуб Тёплый Ламповый
м. Київ, вул. Михайла Омеляновича-Павленка, 4/6

Про подію

Жека Расту в Києві!

5 листопада 2021 року зустрічайте в арт-клубі "Теплий ламповий" зірку харківського андеграунду, учасника культової хіп-хоп команди "ХТО ТАМ?" Жеку Расту в Києві!

Вас чекає унікальна ювілейна програма, в якій зібрані всі кращі композиції виконавця за останні 10 років. До 2017 року без хлопців з "ХТО ТАМ?" було неможливо уявити жодну масштабну хіп-хоп подію. Команда активно гастролювала по Україні та за межами нашої країни.

Концерт вибраних пісень

У 2017 році Жека Расту припинив концертну діяльність і став рідкісним гостем на музичних майданчиках. За цей час ціле покоління його слухачів виросло і подорослішало. Змінилися епоха і життя не тільки шанувальників, але і самих музикантів. Однак знаковими залишаються пісні і музика, під які у тисяч людей відбувалися сотні подій. Зустрічі, розставання, зародження нових почуттів і несподівані повороти долі. Приходьте в цей вечір в "Теплий ламповий", щоб слухати, згадувати, бути. Цю зустріч з близьким другом просто неможливо пропустити. Адже Жека завжди був одним з нас і залишається ним.

Щоб потрапити на концерт Jeka Rastu в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

 Куди піти з друзями в Києві? На концерт Жеки Расту!

  1. Лідер культової харківської команди
  2. Кращі пісні за 10 років
  3. Неймовірний кач і енергія
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код