Категорії Інформація
Каси Додати подію
Кармен
01 березня 2024

Кармен

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Кармен” в Києві!

У Національній опері України відбудеться класична опера “Кармен” в Києві композитора Ж. Бізе. Життя у Севільї — пристрасне та просте. Тут рокова красуня Кармен закохує у себе звичайного солдата, який через це не тільки залишає наречену, а й порушує закон і змушений ховатися у горах разом з контрабандистами. Але Кармен на те байдуже. Вона захоплюється молодим тореадором. И хоче покинути набридлого коханця, а Хосе, що і так вже занапастив своє життя, з ревнощів вбиває норовливу дівчину.

Опера Ж. Бізе

Ніні всесвітньо відомий Ж. Бізе за життя не здобув великої слави. Проте саме ця опера відкрила нову сторінку для наступних поколінь митців. У центрі уваги автора вперше була сама людина і її пристрасті. Людина, здатна на кохання, на вчинки і зрештою - на вбивство. Саме цей вихор пристрастей рухає сюжет від початку до трагічного фіналу, підкреслений музикою великого генія.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на оперу “Кармен” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше класичних вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті. 

Куди піти в Києві у серпні? На оперу “Кармен”!

  1. Видатна оперна постановка
  2. В центрі сюжету драматичні переживання героїв
  3. Незабутня музика
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код