Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 квітня 2024

КАВОВА КАНТАТА

Ціна: 350 грн

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Купити квиток

Замовити квитки на "КАВОВА КАНТАТА"

10 квіт., середа

Про подію

Кавова кантата: до чого призводить любов до цього напою?

Один з найвідоміших композиторів, авторів класичної музики, Йоганн Себастьян Бах одного разу написав твір, назву якому дав Кавова кантата. Зробив він це через шалене кохання до кави - невідомо, але на сьогоднішній день його музика лягла в основу яскравого і цікавого спектаклю. Його суть незмінно зводиться до одного - до задоволення і прагнення отримувати кожну його краплю щодня. Купити квиток можна за ціною 350 гривень.

Захоплююча постановка на головній сцені Києва

«Кавову кантату» можна назвати свого роду легкої сатирою на тему того, до чого найбільше прив'язана людина. Кавоманів повно навіть сьогодні, а в той час, коли було написано твір, світ відчув справжнісінький бум і гарячку, породжену любителями цього напою. Головна героїня вистави - юна дівчина, яка не може відмовити собі в задоволенні, щоб не випити хоча б одну чашечку запашної пиття. Тільки ось всі інші домочадці, включаючи її батьків, категорично проти такого її захоплення і всіляко намагаються відмовити юну леді від цієї дурості. Але головна героїня стійко стоїть на сторожі власного задоволення і в божевільних фарбах описує всю красу і відчуття від кожного ковтка.

Замовити квиток на дану постановку рекомендується істинним любителям даного ароматного напою, ви можете з легкістю це здійснити на сайті нашої афіші.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код